Bugün yönetim oluşacak mı?

Bugün yönetim oluşacak mı?
Bu sorunun cevabı bugün saat 13.00’da yapılacak olağanüstü genel kurulda belli olacak.

Amedspor için şu ana kadar resmi olarak adaylık açıklayan yok ancak eski yöneticilerden oluşan bir listenin son anda divana verilmesi ve kulübün sahipsiz kalmasının önlenmesi bekleniyor.

Kritik Kongre DESOB’ta

Amedspor için bugün tarihi bir gün olacak. Geçen hafta çoğunluk sağlanmadığı için ertelenen olağanüstü genel kurul bugün saat 13.00’da DESOB Toplantı Salonu’nda yapılacak. Bugünkü kongrenin ertelenme şansı yok. Çoğunluk şartı aranmadan yapılacak kongrede başkan Nurullah Edemen, bir kez daha aday olmayacağını ve devam etmeyeceğini açıkladı. Kongrede yeni yönetim oluşturulacak veya kulüp sahipsiz kalacak. Ancak kulislerde kulübün sahipsiz kalmasını önlemek için son anda eski yöneticilerden ve bazı iş adamlarından oluşan listenin divana verilerek yönetim sorunun aşılacağı dile getiriliyor.

Kulübün Borcu Ne Kadar?

Bugün seçilecek olası yönetimin amacı öncelikle takımı ligde tutmak ve bu sezonu tamamlamak olacak. Sezon sonunda yeni bir kongre yapılarak mali açıdan güçlü bir yönetim iş başına getirilmeye çalışılacak.

Bugünkü kongrede kulübün mali tablosu ve borç durumu da netleştirilecek. Sezon başındaki mali kongrede kulübün borcu 5 milyon 400 TL olarak açıklanmıştı. Şu anki borcu ne kadar olduğu merak ediliyor.

Ödeme Ve Transfer İçin

Teknik heyetten futbolculara kadar herkes bugünkü kongreye şartlanmış durumda. Teknik heyet ve futbolcular, seçilecek yönetimin uzun süredir yapılmayan ve biriken ödemeleri yapmasını bekliyor. Ayrıca ayrılan 9 futbolcudan dolayı zayıflayan kadroya takviyeler yapılması gerekiyor. Bunun için de yeni yönetim bekleniyor. Diğer takımların transfere yöneldiği bir dönemde genç futbolcuların ağırlıkta olduğu kadroyla çalışan Amedspor, yeni yönetimle birlikte transfere yönelmek amacında.

Tigris Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.