Burası yeni Diyarbakır stadı, buradan çıkış yok

Burası yeni Diyarbakır stadı, buradan çıkış yok
Geçen sezon Mayıs ayında Fenerbahçe ve Akhisarspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası finaliyle kapılarını futbola açan ve Amedspor’un da bu sezon maçlarını oynamaya başladığı 33 bin kişilik Yeni Diyarbakır Stadı, Amedspor’un zafer yeri oldu.

Tigris Haber- Takım ve taraftarın bütünleşmesini sağlayan dev stadyum, rakip takımların ise kabusu haline geldi. Amedspor, burada oynadığı 8 maçın hiç birinde yenilmedi, tribünler tam 18 kez gol sevinci yaşadı.

Hem Başarı, Hem Maddi Gelir

Yeni Diyarbakır Stadı’nda boynu bükük ayrılan takımlar arasında Samsunspor ve Sarıyer gibi şampiyonluk adayları yer aldı. Tek beraberliğini  ve puan kaybını Sakaryaspor’a karşı yaşayan Amedspor, her maçını ortalama 15 bin taraftara oynayarak aynı zamanda maddi gelir de elde ettiği stadyumda Bodrumspor, Bayrampaşa, Uşakspor,Sancaktepe Belediyespor ve Ankara Demirspor takımlarını da eli boş gönderdi. Rakip ağlara 18 gol bırakan Amedspor, kalesinde ise sadece 6 gol gördü.

Takım ve taraftarların bütünleşmesini sağlayan stadyumun büyüleyici atmosferi, buraya gelen konuk takımlar üzerinde de psikolojik baskı oluşturuyor.

İşte Yeni Stadyumda Kazanılan Zaferler

Amedspor-Bodrumspor :3-0

Amedspor-Bayrampaşa :2-0

Amedspor-Samsunspor :3-2

Amedspor-Sarıyer :2-1

Amedspor-Uşakspor :2-1

Amedspor-Sakaryaspor :1-1

Amedspor-Sancaktepe Bld.Spor :2-1

Amedspor-Ankara Demirspor :3-2

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.