Büyükşehir Belediyespor Play-Off yolunda

Büyükşehir Belediyespor Play-Off yolunda
Diyarbakır AKTEPE A.Ş. 1'nci Amatör kümede mücadele eden Büyükşehir Belediyespor konuk ettiği Çamlıca Gençlikspor’u 4-1'lik sonuçla yendi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır AKTEPE A.Ş. 1'nci Amatör kümede mücadele eden Büyükşehir Belediyespor konuk ettiği Çamlıca Gençlikspor’u 4-1'lik sonuçla yendi. Büyükşehir Belediyespor oynadığı 5 karşılaşmadan 4 galibiyet 1 Mağlubiyet alarak Lig’de Play-Off iddiasını sürdürüyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Teknik sorumlusu Mahmut Deri, yeni bir takım olduklarını ve oyuncuların çoğunluğu 2007-2008 doğumlu sporculardan oluştuğunu ifade ederek, “Lige bünyemizde yetiştirdiğimiz genç oyuncularla katılım sağladık. Dışardan hiç oyuncu almadık. Tabi ki aramıza ve takımımıza katkı sunacak oyuncu olursa seve seve kapımız açıktır” dedi.

Tigris Haber’e Teşekkür

Deri, kendilerine her zaman maddi ve manevi destek veren Diyarbakır Büyükşehir Gençlik ve Spor Daire Başkanı Ömer Buğday’a ve Spor Şube Müdürü Bilal Şen'e, Amatör spor branşlarına, sporun ve sporculara verilen haber desteklerinden ötürü de Tigris Haber Gazetesi’ne teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.