BÜYÜKŞEHİR NİHAYET POTADA

BÜYÜKŞEHİR NİHAYET POTADA
Büyükşehir nihayet potadaPazarspor’u tek golle geçen Diyarbakır ekibi, son 5 haftaya Play-Off potasında girdi. Futbol Şube Sorumlusu Doğrul,”Gerekli sonuçları alarak Play-Off’a kalacağız.” dedi.

Saffet AZBAY

Fırsatı iyi değerlendirdi

Ligi birinci tamamlayacak takımın PTT 1.Lig’e direkt çıkacağı, 2,3,4 ve 5.sıraları alacak takımın da 2.Lig Beyaz Grup’tan gelecek 4 takımla beraber 8 takımdan oluşan Play-Off maçlarına katılşma hakkı kazanacağı  2.Lig Kırmızı Grup’ta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor,son 5 hafta öncesinde Play-Off potasına girmeyi başardı. Pazarspor’u 1-0 yenen Yeşil-Kırmızılı takım,Nazilli Belediyespor’un yenilmesiyle 5.sıraya yükseldi.

‘Haftayı kazançlı kapattık’

Büyükşehir Belediyespor Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, elde ettikleri 3 puanla Play- Off yarışında iddialı duruma geldiklerini söyledi. Doğrul, "Çok önemli bir haftayı değerli bir galibiyetle geride bıraktık. Pazarspor gibi güçlü bir takımı mağlup ederek hem son haftalardaki çıkışımızı sürdürdük hem de Play- Off yarışında istediğimiz konuma geldik. Pazarspor karşısında elde ettiğimiz galibiyet ve rakiplerimizin puan kaybetmesiyle ligin beşinci sırasına yükseldik. Bu nedenle haftayı karlı kapatan takımlar arasında yer aldık."ifadelerini kullandı.

‘Çok dikkatli davranacağız’

Şuan Play Off'un en güçlü takımları arasında yer aldıklarını belirten Doğrul,kalan 5 haftada çok dikkatli davranarak hedefe ulaşacaklarını ifade etti. Doğrul,"Ligi lider tamamlayan takımın direkt olarak çıkacağı PTT 1. Lige, iki takım çıkacak. İkinci takım ise Play Off maçları sonunda belirlenecek. Play-Off maçlarını da ligi ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci tamamlayan takımlar yapacak. Biz şuan beşinci sıradayız. Yani istediğimiz konumdayız. Ama daha işimiz bitmedi. Çünkü yapmamız gereken 5 maç daha var. Beş maçı sonunda bu konumda olursak hedefimize ulaşmış oluruz. Yani daha işimiz bitmedi."dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.