Büyükşehir okulların spor salonunu yeniliyor

Büyükşehir okulların spor salonunu yeniliyor
Milli Eğitim Bakanlığı Diyarbakır’daki okulların onarımı için bütçe ayırmayınca Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerdeki 31 okulun spor salonlarını bakım ve onarımdan geçirecek.

TİGRİS HABER - Büyükşehir Belediyesi, gençlere spor yapma imkânı sunan alanları genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı, kent merkezi ve ilçelerde sporla ilgili altyapıyı güçlendirmek amacıyla gelen talepler doğrultusunda bakım onarım ihtiyacı bulunan okullarda çalışma başlattı.

Kayapınar’da 9, Yenişehir’de 9, Ergani’de 3, Bağlar’da 3, Silvan’da 2, Lice, Bismil, Çınar, Çüngüş ve Sur ilçelerinde birer okul olmak 31 okulda spor salonlarının bakım ve onarımı yapılarak gençlerin hizmetine sunulacak.

İhalesi yapıldı

9 Kasım’da yapılan spor salonlarının bakım ve onarım ihalesine 10 firma katıldı. İhalede firmaların teklif mektupları açılarak dosyalarında eksiklik olup olmadığı incelendi. İşin ihalesini kazanan firma yasal mevzuat gereği belirlenen sürede teklifler incelendikten sonra açıklanacak. İhale takviminin ardından spor salonlarının bakım ve onarımına başlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.