Büyükşehir’den ‘tokat’ açıklaması: Bizim personelimiz değil

Büyükşehir’den ‘tokat’ açıklaması: Bizim personelimiz değil
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, zabıta kıyafetli bir kişinin kağıt toplayan çocuğa tokat atmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, söz konusu kişinin belediye ile bir ilişkisinin olmadığı belirtildi.

Diyarbakır’da zabıta kıyafetli bir kişinin kağıt toplayan çocuğa tokat atması ve bu görüntülerin sosyal medyada yer almasını üzerine Büyükşehir Belediyesi yazılı bir açıklama yaptı. Büyükşehir, çocuğa tokat atan kişinin zabıta olmadığını ve hakkında soruşturma başlattığını bildirdi.

Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Birtakım sosyal medya hesaplarında Diyarbakır’da, kâğıt toplayan bir çocuğa tokat atan ve zabıta olduğu iddia edilen bir şahsın görüntüsünün paylaşıldığı tespit edilmiştir. Konu ile ilgili olarak yapılan çalışmalar sonucunda kişinin zabıta görevlisi olmadığı,önceki dönemlerde toplum yararına çalışma programı kapsamında Büyükşehir Belediyemizde geçici olarak çalıştığı ancak hâlihazırda Büyükşehir Belediyemizle herhangi bir ilişiğinin bulunmadığı tespit edilmiştir. Bir çocuğa uygulanan ve kabul edilemez olan bu şiddetin sorumlusu kişi hakkında emniyet birimlerimizin tahkikatı başlatılmış olup gelişmelerden ayrıca bilgi verilecek” ifadelerine yer verildi.

               

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum