Büyükşehir'e ceza geldi

Büyükşehir'e ceza geldi
Ankaragücü maçındaki olaylardan dolayı Büyükşehir Belediyespor’a 8 bin TL para cezası verildi. Kafile,Güngörenspor karşılaşması için bugün İstanbul’a gidecek.

Saffet AZBAY

CEZANIN NEDENİ KÖTÜ TEZAHÜRAT

Diyarbakır’a gelen rakip takımlara karşı gösterdiği misafirperverlik ve centilmence yaklaşımlardan dolayı daha önce Fair-Play ödülü alan, bugüne kadar ceza almamasıyla dikkat çeken Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un bu imajına Ankaragücü maçında darbe vuruldu. Tribünlere sızan art niyetli bazı grupların çıkardığı olaylar nedeniyle kulübe PFDK tarafından 8 bin TL para cezası verildi.

Yönetim,cezaya neden olan gruplara tepki göstererek, bundan sonra bu tür olaylara neden olanların maçlara girişlerinin engellenmesi için tedbir alınacağını bildirdi.

İSTANBUL YOLCULUĞU BUGÜN

Bu arada Pazar günü deplasmanda Güngörenspor’la karşılaşacak olan Büyükşehir Belediyespor, hazırlıklarını dün yaptığı çift kale maçla tamamladı. Mutlak 3 puan hedefleyen Yeşil-Kırmızılı takımın bu sabah uçakla İstanbul’a giderek kampa gireceği ifade edildi. Hafta boyunca yapılan idmanlarda takımın hırslı ve istekli olması teknik heyeti galibiyet için umutlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.