Çakıcı'nın danışmanından Jandarma Genel Komutanı’na teşekkür ziyareti

Çakıcı'nın danışmanından Jandarma Genel Komutanı’na teşekkür ziyareti
Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın danışmanı olarak bilinen Ferhat Aydoğan, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’i 'ziyaret' ederek depreme katkıları dolayı teşekkür ettiklerini duyurdu. Aydoğan daha sonra paylaşımlarını kaldırdı.

TİGRİS HABER - Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın basın danışmanı Ferhat Aydoğan, depremin merkez üstü Maraş'a gitti. Aydoğan burada Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile görüştü.

cakici1-tigris.jpegTepkiler üzerine paylaşım kaldırıldı

Aydoğan, Jandarma Genel Komutanlığı Mobil Harekat Komutanlığı'nda gerçekleşen görüşmenin ardından çekilen fotoğrafları sosyal medya hesaplarında paylaştı ancak daha sonra paylaşımları sildi.

Aydoğan paylaşımında şunları yazmıştı: Vatanınızın yiğitlerinden jandarma teşkilatımızın Genel Komutanı Sn Arif Çetin Paşamı #Kahramanmaraş’ta ziyaret ederek 36 gündür Afet bölgelerindeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettik.

Aydoğan, geçtiğimiz aylarda ise oğlu 'Cippo' ile birlikte Maraş Valisi Ömer Faruk Coşkun'u makamında ‘ziyaret’ etmişti. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.