Çanakkale'de deprem: İkinci kattan atlayan kişi hayatını kaybetti

Çanakkale'de deprem: İkinci kattan atlayan kişi hayatını kaybetti
Çanakkale'nin Yenice ilçesinde saat 21.38'de 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sağlık Bakanı Koca Fahrettin Koca sosyal medyadan yaptığı açıklamada Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

TİGRİS HABER - AFAD, saat 21.38'de Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. İstanbul ve çevresinde de hissedilen deprem yerin 10.44 kilometre derinliğinde yaşandı. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü AFAD ile aynı açıklarken derinliğin 14.2 kilometre olduğu bilgisini paylaştı.

Sağlık Bakanı Koca: Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir

Sağlık Bakanı Koca Fahrettin Koca sosyal medyadan yaptığı açıklamada Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Bakan Koca açıklamasında şunları ifade etti:

"Bu akşam Çanakkale Yenice’de meydana gelen; Çanakkale yanı sıra Balıkesir ve İstanbul’da da hissedilen 4.9 büyüklüğündeki depremde, Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki bir vatandaşımız, korku sebebiyle ikinci kattan atlayarak ağır yaralanmış; ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi afetlerden korusun."

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.