Ceylan Karavil Park AVM’de polis haftası kutlandı

Ceylan Karavil Park AVM’de polis haftası kutlandı
Ceylan Karavil Park AVM’de 10 Nisan Polis Haftası, açılan stantlar ve bilgilendirmelerle kutlandı.

TİGRİS HABER - Ceylan Karavil Park her yıl olduğu gibi bu yıl da fedakâr bir şekilde görevlerini yerine getiren, Polis Teşkilatı’nın 177. yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı unutmadı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Ceylan Karavil Park AVM’de emniyet bünyesinde yer alan birimlerin faaliyetlerini anlatan stantlar açıldı. Polis haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, alışveriş merkezinde kurduğu stantlarda KADES, en iyi narkotik polisi anne, bilinçli güvenli internet kullanımı, 112 acil çağrı merkezi, siber suçlar ile ilgili vatandaşlara bilgi verdi. AVM ziyaretçilerine projelerle ilgili bilgiler aktaran ekipler, tanıtıcı broşürler ile çeşitli hediyeler dağıttı.

Programa ev sahipliği yapan Ceylan Karavil Park Alışveriş merkezi Genel müdürü Necati Ufuk Toydemir, “Bütün emniyet mensuplarımızın bu anlamlı gününü kutluyorum. Bütün polis teşkilatımızın, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için göstermiş olduğu gayretleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.