"CHP, Atatürk'ü kullanıyor"

"CHP, Atatürk'ü kullanıyor"
"Mustafa Kemal Atatürk ne demiş CHP’nin umurunda değil. Çünkü Atatürk’ü kullanıyor. Onun sefasını sürüyor. İftira atarak, dedikodu yaparak bu ülke yönetilmez. Bu şekilde Atatürkçü olunmaz. Buna sahte Atatürkçüler denir”

İSTANBUL - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Rumelilerle birlikte Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’a destek gecesine katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Müezzinoğlu, CHP’ye yüklendi. Yurttaşların kolaylıkla eczanelerden ilaç aldığını anımsatan Müezzinoğlu, “Acaba böyle bir Türkiye’yi Sayın Kılıçdaroğlu SGK Genel Müdürü olduğunda rüyasında görebiliyor muydu? CHP yokluk demektir, CHP kıtlık demektir, CHP aynı zamanda zulüm demektir. Millete zulüm eden bir anlayıştır. Acaba Kılıçdaroğlu rüyasında ambulans helikopter görebiliyor muydu? Şimdi Türkiye’nin her yerinde görülüyor” dedi.

Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

“Lafla ulusalcılık, milliyetçilik olmaz. Sen İskoçya’yı, Balkanları… bilmezsin. Senin tek bildiğin vardır o da rahmetli Atatürk’ü bilirsin. Mustafa Kemal Atatürk ne demiş umurunda değil ama. Çünkü Atatürk’ü kullanıyor. Onun sefasını sürüyor. Lafla peynir gemisi yürümez. İftira atarak, dedikodu yaparak bu ülke yönetilmez. Bu şekilde Atatürkçü olunmaz. Buna sahte Atatürkçüler denir.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.