CHP: Seçime katılım oranı yüksek

CHP: Seçime katılım oranı yüksek
Millet İttifakı'nın İstanbul adayı İmamoğlu ile CHP'li Kaftancıoğlu basın toplantısı düzenledi.

Tigris Haber  - CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’nde açıklama yaptı.

Açıklama oy kullanma işleminin bitmesinin ardından yapıldı. İl Başkanı Kaftancıoğlu İstanbul’da seçim katılım oranın yüksek olduğunu belirterek seçimlerin sakin bir havada geçtiğini söyledi.

"Ne yazık ki memleketin kimi bölgelerinden ölüm haberleri geldi" diyen Canan Kaftancıoğlu "Bizler hiçbir seçim sonucunun insan sağlığından önemli olmadığının altını çiziyoruz. İlerleyen saatlerde sandıklar açılmaya başlandığında sizlere belirli aralıklarla bilgi vereceğim. Gayet sakin ve huzurlu yönettiğimiz süreci sandıklar açılmaya başlandıktan sonra da kontrollü bir şekilde bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız" dedi.

İMAMOĞU: UMUYORUM DAHA FAZLA ÜZÜCÜ OLAY OLMAZ

Ekrem İmamoğlu ise şunları söyledi:

"Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Umuyorum daha fazla üzücü bir olay duymaksızın bu süreci tamamlarız. Bu bir yerel seçim, günün sonunda bir netice ortaya çıkacak. Üzücü olayları hiçbirimizin duymak istemediğini biliyorum

Güzel bir seçim ortamı geçiyor. Bu sürecin aynı şekilde devam etmesini, sıkıntısız bir şekilde neticelenmesini diliyoruz. Buradan vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz.  İnşallah güzel, sıkıntısız bir süreci hep birlikte tamamlarız. Şimdiden İstanbul'umuza ve Türkiye'mize hayırlı olsun."

Kaftancıoğlu, basının soruları üzerine seçim koordinasyon merkezinde bulunan 120 kişinin sonuçları toplayacağını belirterek kendilerine gelen sonuçları ara ara basınla paylaşacaklarını ayrıca adayları İmamoğlu için ayrı bir gönüllü ekibi kurduklarını ve onlardan ayrı sonuçlar geldiğinde onu da paylaşacaklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.