CHP Yenişehir İlçe Başkanı Çınar Daşlı ve Gençlik Örgütünden mesaj

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Çınar Daşlı ve Gençlik Örgütünden mesaj
CHP Yenişehir ilçe Başkanı Çınar Daşlı ve gençlik örgütü, anneler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajda, seçim gününe de atıfta bulunularak “Annelerimize hak ettikleri hediyeyi mutlaka vereceğiz” denildi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır CHP Yenişehir ilçe örgütünün anneler günü mesajı özetle şöyle;

“Bizleri dünyaya getiren kıymetli annelerimize 14 Mayıs Anneler Gününde biz gençler olarak verebileceğimiz en güzel hediye, layıkıyla yaşayamadıkları bugünlerini telafi etmektir. Hak ettikleri yarınları onlara bir an önce verebilmektir. Çocuğunun beslenme çantasını dolduramamanın yükünü yüreğinde taşıyan annelere sesleniyoruz. Size söz! Çocuklarınızın lokmasını çalanlardan hesabını soracağız.

Çocuğu için dişinden tırnağından artıran, kendinden kısan annelerimize söz! Size hakettiğiniz refahı çok görenlerden hesabını soracağız.

Çalışan annelerimize söz! "Çalışan anne yarım kadındır." sözleriyle sizleri küçük görenlere büyüttüğünüz çocuklar olarak hesabını soracağız.

Anne olmamış, olamamış, olmak istememiş kadınlarımıza söz! Sizleri, üzerinizde "En az 3 çocuk" diye manipüpatif baskı kurmaya çalışanlardan koruyacağız.

Bütün annelerimizin, anne adaylarımızın, anne olmamayı seçen, anne olmayı arzu eden tüm kadınlarımızın anneler gününü kutluyoruz. Size Söz! 15 Mayıs Pazartesi günü sizlere yepyeni bir Türkiye armağan edeceğiz.

13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun en büyük projelerinden biri olan Aile Destekleri Sigortası'nın yürürlüğe girmesiyle birlikte, ailenin temel direği olan annelerimiz de hak ettikleri yaşam kalitesine erişebilecekler. Size Söz! Yine Baharlar Gelecek.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.