CHP yönetiminden Amedspor’a ziyaret

CHP yönetiminden Amedspor’a ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Amedspor Kulübünü ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.

TİGRİS HABER- CHP İl Başkanı Gönül Özel, beraberindeki heyet ile Kulüp Başkanı Vechettin Alsaç ve yönetim kurulu üyelerinizi ziyaret etti.

Kulüp tesislerimizde gerçekleşen ziyarette CHP heyetini kulüp başkanı Vechettin Alsaç, As Başkan İhsan Avcı ile yönetim kurulu üyeleri Meltem Gönüllü ve Hatice Dündar karşıladılar.

CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel'e yönetim kurulu üyeleri Yunus Öztekin, Berat Aktaş, Mehmet İnan, Berrin Demir ve Şaban Kocakaya eşlik etti.

Ziyaret sırasında kısa bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Özel, her zaman kulübün yanında olduklarını dile getirerek, zorlu lig yarışında tüm kulvarlarda yarışan Amedspor’a üstün başarı diledi.

Amedspor Kulüp Başkanı Vechettin Alsaç ise ziyaretten dolayı CHP heyetine teşekkür ederek, "Amedspor bu şehrin güzide bir takımı ve değeridir. Dolayısıyla Amedspor'u layık olduğu yere getirmek bu şehirdeki herkesin görevidir" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.