CHP’den AKP’ ye salvolara devam

CHP’den AKP’ ye salvolara devam
Seçim çalışmalarına her gün biraz daha hız veren ve hükümete karşı giderek sertleşen Kılçdaroğlu, dün de Karaman’dan salvolarına devam etti.

Kılıçdaroğlu konuşmasında  O  dört  bakan yargılanacak. Dört  bakan Yüce Divan'a gidecek, bu millete bunun hesabını verecek. Sadece 4 bakan mı? Bir de adına 'başbakan' denen bir 'baş çalan' var. Onun da hesap vermesi lazım"dedi.

Haber Merkezi-  Yerel seçim tarihi yaklaştıkça üsluplarını sertleştiren parti liderleri bulabildikleri her fırsatta biri birlerine demediklerini bırakmıyorlar.  "Senin çocuğunun tamam gemileri olabilir. Alın teriyle kazanmışsa kimse bir şey diyemez. Alın teriyle kazanmışsa, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yememişse eyvallah, onun başımın üstünde yeri var.’’ Diyen CHP lideri, ‘’ Ama yolsuzluk yapıp, hırsızlık yapıp, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyorsa, onun karşısında ben varım. Çalmadık demiyorlar, 'rakam doğru değil' diyorlar. Yani 'çaldık ama belki daha da büyük daha da az olabilir' diyorlar. Haram olsun. Ne diyelim, başka ne diyeceğiz yani"şeklinde konuştu.

 

Ortaya çıkan yolsuzluğun boyutunun 247 milyar lira olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Dediler ki bu rakam doğru değil. Ben de 'olabilir, doğru olmayabilir' dedim. Kim çaldı, en iyi o bilir. Çıkın açıklayın o zaman arkadaşlar. 'Çalmadık' demiyorlar, 'rakam doğru değil' diyorlar. Yani 'çaldık ama belki daha da büyük daha da az olabilir' diyorlar. Haram olsun. Ne diyelim başka ne diyeceğiz yani" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.