CHP'li aday istifa edip AK Parti'ye katıldı

CHP'li aday istifa edip AK Parti'ye katıldı
CHP'nin Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, partisinden istifa ettiğini ve AK Parti'ye katıldığını açıkladı.

TİGRİS HABER - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bitlis Belediye Başkan adayı Selim Soyugüzel, AK Parti İl Başkanlığında yaptığı toplantıda bugünden itibaren CHP Bitlis Belediye Başkan adaylığından çekildiğini ve partiden istifa ettiğini söyledi.

Bugün düzenleyeceği mitingin saatinin DEM Parti'ye 'satıldığını' öne süren Soyugüzel, AK Parti'ye katıldığını ve AK Parti'nin adayını destekleyeceğini açıkladı.

Soyugüzel, "Bu memleket hepimizin. Her zaman milletimizin yanında ve akrabamız olan AK Parti Bitlis Belediye Başkan adayı Nesrullah Tanğlay'ı desteklemek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olacağız. AK Parti teşkilatıyla omuz omuza pazar günü yapılacak seçimi kazanacağız. Her zaman devletimizin milletimizin yanında yer alacağız. Güçlüyüz, kararlıyız, birlikte başaracağız. İstikrarlı şekilde çalışacağız. Yolumuz, bahtımız açık olsun" diye konuştu.

AK Parti adayıyla akraba çıktılar

AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu, Nesrullah Tanğlay'a destek verdiği için Soyugüzel'e teşekkür etti. Tanğlay da Soyugüzel'le akraba olduklarını dile getirerek, "Bitlis'te kirli oyunları, kapalı kapılar arasında kimlerin kimlerle beraber olduğunu herkes görüyor. CHP'nin miting saati DEM Parti'ye verildi. Kapalı kapılar arasında maddi pazarlıklar yapılarak bu verildi" iddiasında bulundu.

Konuşmaların ardından Köstekçi, Soyugüzel'e AK Parti rozetini taktı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum