CHP’li Bağlar Adayı Akyüz’ün pankartları söküldü!

CHP’li Bağlar Adayı Akyüz’ün pankartları söküldü!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Merkez Bağlar Belediye Başkan adayı Mustafa Akyüz’ün, kentin 3 noktasındaki afişleri söküldü.

TİGRİS HABER - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Merkez Bağlar Belediye Başkan adayı Mustafa Akyüz’ün, kentin 3 noktasındaki afişleri söküldü. 75. Cadde girişindeki afişinin Belediye aracından inen şahıslar tarafından söküldüğüne şahit olan Başkan adayı Akyüz, sökülen afişlerini yeniden asarken, Provokasyona boyun eğmeyeceklerini söyledi.

Pankartları söküldü!

CHP Bağlar İlçe Belediye Başkanı Adayı Mustafa Akyüz, Kentin 3 ayrı noktasında kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından pankartının kesilmesine tepki gösterdi. Akyüz, Sürecin adaylar için zorlu bir süreç olduğunu ifade ederek, “Kendi afişlerimizi asarken maalesef ki bu tür sıkıntılar oluyor. Bunların olmaması için bir video çekmek istedik. Afişler kopararak tanıtımımızı engellemek istiyorlar. Halkın bizi bilmemeleri için yaptıkları provokasyona boyun eğmeyeceğiz. Ayrıca, 75. Cadde girişindeki pankartımı, belediyenin resmi aracıyla söktüklerini ve alelacele olay yerinden uzaklaştıklarına bizzat şahit oldum. Lütfen bunu yapmayalım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.