CHP’li Başkan Özel, sahada vatandaşın sorunlarına çözüm üretiyor

CHP’li Başkan Özel, sahada vatandaşın sorunlarına çözüm üretiyor
CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel, Sur ilçesi Cevatpaşa Mahallesi Muhtarlığı’nın klima sorununu çözdü.

TİGRİS HABER - CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel, kenti karış karış dolaşarak vatandaşın yaşadığı sorunlara çözümler üretmeyi sürdürüyor.

Diyarbakır’ın tarihi Sur ilçesi Cevatpaşa Mahallesi Muhtarlığı’nın klima sorununa çözüm üreten CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel, mahalle Muhtarı Mehmet Değer’i ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Cevatpaşa Mahalle Muhtarlığı’na ziyarette bulunan CHP İl Başkanı Öze, “Cevatpaşa Mahalle Muhtarlığı’nın bir klima ihtiyacı vardı. Biz de elimizden geldiğince destek olduk. Klimayı taktırdık ve kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk” dedi.

‘Katkılarından dolayı çok memnunuz’

Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Mehmet Değer, CHP İl Başkanı Gönül Özel’in mahallenin sorunlarıyla yakinen ilgilendiklerini belirterek, memnuniyetlerini dile getirdi. Değer, şu ifadeleri kullandı: “Başkanıma hem mahallem adına hem de muhtarlığım adına çok teşekkür ediyorum. Mahallemize geçmişte de çeşitli yardım katkıları oldu. Yardım kolileri getirdiler ve bunları ihtiyaç sahiplerine, mağdur, yetim ailelerimize dağıttık. Sağ olsunlar bize büyük ilgi, alaka gösteriyorlar. Katkılarından dolayı çok memnunuz, teşekkür ediyoruz.”

sur-chp-gonul-ozel.jpg

Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Mehmet Değer ile  CHP İl Başkanı Gönül Özel, ziyaretin sonunda hediyelerini takdim ettiler.

sur-chp-gonul-ozel.jpg

Mahalle sakinleri surların birçok noktasındaki beton bariyerlerden şikayetçi

Ardından Sur ilçesi Lalebey Mahallesi’nde vatandaşın yaşadığı çeşitli sorunları yerinde incelemek için mahalleyi ziyaret eden CHP İl Başkanı Gönül Özel, Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde incelemelerde bulundu.

sur-lalebey-vatandas.jpg

Surların Urfakapı tarafından eski hale açılan girişlerindeki beton bariyerlerden kaynaklı vatandaşın yaşadığı ulaşım sorununu yerinde inceleyen Özel,  yaşanan mağduriyetin giderilmesi noktasında çaba harcayacağını dile getirdi.

sur-bariyer.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.