CHP’li Özer’den 'ziyaret' açıklaması

CHP’li Özer’den 'ziyaret' açıklaması
CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özer, tartışmalara neden olan HDP ziyaretine ilişkin açıklamada bulundu. Özer, “Biz önce evlat nöbeti tutan ailelerimizi ziyaret etmek istedik. Geldiğimiz sırada açıklamaları vardı. 2-3 dakika bekledik. Bitmeyince HDP sonrası ziyaret ettik. Bu ziyaretin farklı bir yere çekilmesi doğru değil” dedi.

TİGRİS HABER - CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özer ve beraberindeki parti üyeleri HDP il başkanlığını ziyaret etti. Özer ve beraberindekiler, parti çıkışında, bir yılı aşkın süredir HDP önünde evlat nöbetinde bulunan ailelerle görüşmek istedi. Aileler, CHP’li heyete kendilerinden önce HDP’yi ziyaret etmesine tepki gösterdi.

CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özer, bazı haber sitelerinin, CHP’li heyetin önce HDP’yi sonra evlat nöbetindeki ailelerin ziyaret ettiği yönündeki haberlere tepki gösterdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Özer, “Bizim dünkü planlamamızda önce evlat nöbetinde olan aileleri ziyaret etmek vardı. Nitekim dün yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte ailelerimizin bulunduğu çadıra yöneldik. Bizim gittiğimiz sırada ailelerin açıklaması vardı. Hatta birkaç dakika açıklamalarının bitmesini bekledik, uzun süreceğini düşünerek HDP’ye gittik. Buradaki durumu gazeteci arkadaşlar ve polis memurları gördü. Geldiğimizi gören başkanlar kapıya gelmişti. Bizde HDP’yi ziyaret edip tekrar ailelerimizin yanına geldik. Durum bundan ibaret. Bazı basın yayın organlarının bizi ailelerle karşı karşıya getirmeye çalıştığını görüyoruz. Bu doğru değil. Bende bir anneyim, evlat acısı nedir bilirim. Bu anlamda ailelerimizin en kısa zamanda çocuklarına kavuşmasını diliyorum. Bir anne olarak üzerime ne düşüyorsa yapmaya hazırım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.