Çiftçi ‘yerli bürokratlarla’ ilk toplantısını yaptı

Çiftçi ‘yerli bürokratlarla’ ilk toplantısını yaptı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Abdullah Çiftçi, ‘yerli’ daire başkanlarıyla ilk toplantısını yaparak, çalışmalara start verdi.

Murat Özbilek

TiGRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine atanan Sur kaymakamı Abdullah Çiftçi, daire başkanlarını toplayarak, yapılacak çalışmalara ilişkin yol haritasını belirledi. Belediyenin meclis salonunda daire başkanlarıyla bir araya gelen Çiftçi, kente yapımı devam eden çalışmalara ilişkin daire başkanlarından bilgi aldı.

Diyarbakır’ın hizmetindeyiz

Toplantı sonrası sosyal medya hesabından kısa bir bilgi notu paylaşan Çiftçi, “Büyükşehir Belediyesi Genel sekreter yardımcıları ve Daire başkanı arkadaşlarımla bir araya gelerek yapılacak çalışmaları değerlendirdik. Diyarbakır’ın hizmetindeyiz” ifadelerini kullandı.

ciftci-tigris.jpg

Çiftçi kadroyu değiştirmişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz ay yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Diyarbakır Valisi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Münir Karaoğlu görevden alınmış yerine Mersin Valisi Ali İhsan Su atanmıştı. Su, göreve başladıktan kısa süre sonra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayhan Kardan'ı görevden almış yerine Sur Kaymakamı ve Sur Belediyesi Kayyumu Abdullah Çiftçi’yi atamıştı. Kadrosunu oluşturmaya çalışan Çiftçi, birçok birimde değişikliğe gitmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum