Çınar kaymakamlığından köylerde spora büyük destek

Çınar kaymakamlığından köylerde spora büyük destek
İlçede spor etkinliklerine destek veren Çınar İlçe Kaymakamı Selami Kaya, yaz döneminde yapılan faaliyetlere de destek sağlıyor

Kaymakam Kaya, ilçedeki spor faaliyetlerine katılan köylerdeki çocuklara ve gençlere spor malzemesi yardımında bulundu.

İlçede Bir Çok Proje Hayata Geçirildi

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde İlçe Gençlik Hizmetleri  Ve  Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yürütülen yetenek taraması, yaz spor okulları, “Koşabiliyorken Koş”  ve köylerde oluşturulan sahalarla hayata geçirilen “ Sporla Tanış Sağlıklı Yaşa”  projelerine maddi destek ve malzeme desteği sağlayarak yüzlerce çocuğun sporla tanışmasına imkan tanıdı.

 Kaymakam Selami Kaya, ilkokul üçüncü sınıf  öğrencilerine yönelik yapılan yetenek taraması ile seçilen çocukların 8 köy merkezinden getirtilerek İlçe spor salonunda yapılan çalışmalara katılması konusunda hem servis hem de malzeme konusunda gerekli  desteği sağladı.

cinar-kaymakamligindan-koylerde-spora-buyuk-destek.jpg

 

Köylülere Spor Konusunda Tam Destek

Kaymakam Kaya,ilçeye bağlı 10 köyde vatandaşların talebini geri çevirmeyerek eşofman, top, forma ve çeşitli spor malzemesi yardımında bulunulurken, köy sahalarının yapımını kale direkleri, basketbol potaları, voleybol direklerinin temini ve sahaların yapımını finanse ederek köylü vatandaşların yüzünü güldürdü.

 Köy muhtarları, sporcular ve veliler; ilçede yapılan sportif aktivitelere desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamı Selami Kaya’ya teşekkür etti. Vatandaşlar,” Kaymakamız her alanda yapmış olduğu hizmetler, samimiyeti köylerimize kadar gelip bizleri ziyaret etmeleri bizleri son derece mutlu ediyor.Destek ve ilgisinden dolayı kaymakamımıza teşekkür ediyoruz “ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.