Çocuğum cinayete değil kadın katliamına kurban gitti

Çocuğum cinayete değil kadın katliamına kurban gitti
Sevgilisi tarafından öldürülen şampiyon sporcu Pınar Çoban'ın cenazesinde konuşan babası, "Çocuğum cinayete değil kadın katliamına kurban gitti.

Sevgilisi tarafından öldürülen şampiyon sporcu Pınar Çoban'ın cenazesinde konuşan babası, "Çocuğum cinayete değil kadın katliamına kurban gitti. Bu son olmayacak. Bunu biliyoruz ama bu son olsun artık. Kadınların rahatça öldürüldüğü, rahatça tecavüz edilebildiği bir ülkede yaşamak istemiyoruz artık" dedi.

İzmir'de vücut geliştirmede geçen yıl kainat 2. olan ve sevgilisi Ferhan Sarıçam tarafından tabancayla vurularak öldürülen Pınar Çoban son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazede gözyaşları içinde konuşan ve kadına şiddete lanet eden baba Mustafa Çoban şu ifadeleri kullandı: "Kadınların hunharca katledildiğini görüyoruz. Bunları görsünler artık. İnsanlık utansın. Kadınlar insandır, biz insanoğlu. Çünkü biz kadından doğuyoruz. Çocuğum cinayete değil kadın katliamına kurban gitti. Bu son olmayacak. Bunu biliyoruz ama bu son olsun artık. Kadınların rahatça öldürüldüğü, rahatça tecavüz edilebildiği bir ülkede yaşamak istemiyoruz artık."

Anne Nesrin Çoban da yaşındaki kız torununun annesiz kaldığını söyleyip, "Benim çocuğumu öldürdüler. Kimseyi öldürmesinler. Onun çocuğu annesiz kaldı. Onun yavrusunu da düşünmediler. Benim çocuğumu öldürdüler" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.