Çocuk montunda uyuşturucu taşıdılar

Çocuk montunda uyuşturucu taşıdılar
Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Gürbulak Gümrük Kapısı'nda yabancı uyruklu kişilerin üzerinde ve beraberlerindeki iki küçük çocuğun montlarının astar bölümüne gizlenmiş halde bulunan uyuşturucuya el konuldu.

TİGRİS HABER - Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, İran'dan Türkiye'ye giriş yapmak üzere gümrük sahasındaki yolcu salonuna gelen iki kişi, ekiplerce riskli olarak değerlendirilerek takibe alındılar.
Bu kişilerin bagajları kontrol edildiği esnada görevli memurun şüphelenmesi üzerine birinin üzerinde yapılan aramada montun iç astarına gizlenmiş uyuşturucu madde tespit edildi.
Kaçmaya çalışan diğer şüpheli ekiplerce yakalanarak üst aramasına tabi tutuldu. Aramada, bu kişinin montunun içine de gizlenmiş uyuşturucu madde bulundu.
Bunun üzerine şüphelilerin beraberindeki 3 ve 6 yaşlarındaki iki küçük çocuğun montlarını inceleyen ekipler, çocukların da montlarına uyuşturucu madde gizlendiğini ortaya çıkardı. Yapılan ölçüm ve analizler sonucu 4,5 kilogram reçine esrar ele geçirildi.
Olayla ilgili soruşturma Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığınca sürdürülüyor. (AA)

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.