Çözüm;Yönetime takviye

Çözüm;Yönetime takviye
İçinde bulunduğu maddi krizi aşmak için çareler arayan Amedspor’da  genel kabul gören yöntem, yönetime maddi açıdan katkı sağlayabilecek isimler alınarak yola devam edilmesi.

Spora kısa vadede kaynak aktarmakta zorlanan Büyükşehir Belediyesi’nin nasıl bir tutum takınacağı da merak ediliyor.
 

Maddi Sorunlar Aşılamıyor

Amedspor, yaşadığı maddi sorunlara bir türlü çözüm bulamıyor. Almanya’da yapılan destek gecesinde umduğunu bulamayan,kent içindeki ve kent dışındaki girişimlerden de şu ana kadar olumlu sonuç alamayan yönetim,geçen sezondan kalma borçları ödeyemiyor ve yeni sezon için de bütçe oluşturamıyor. TFF neznindeki spor toto gelirleri dışında gelir kalemi olmayan kulüp için Büyükşehir Belediyesi’nin sıcak baktığı projeler var ancak bunlar da uzun vadeli olduğu için acil kaynak beklentisine cevap vermiyor.
DTSO ve Belediye Destekli Yönetim Mi?

Camiada değişik formüller üzerinde duruluyor. Öne çıkan çözüm yöntemi ise yönetime Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası ile Büyükşehir Belediyesi’nin kontenjanından isimler alarak mali açıdan güçlü bir liste oluşturmak. Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili olarak bazı toplantılar yapılacağı ifade ediliyor. Ancak bunun için de bir engel var. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri spora kısa vadede kaynak aktaramayacaklarını dile getiriyorlar. Belediyenin beklenti ve talepler karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.