Demirtaş, Amedspor Başkanı Elaldı'ya baş sağlığı dileklerinde bulundu

Demirtaş, Amedspor Başkanı Elaldı'ya baş sağlığı dileklerinde bulundu
Dün Annesini kaybeden Amedspor Başkanı Aziz Elaldı’ya Erdirne'de tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş, aralarında 4 siyasi lider ve siyasetçilerin de bulunduğu yüzlerce kişiden taziye telefonu geldi.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Tedavi gördüğü Diyarbakır’da önceki gün yaşamını yitiren Amedspor Başkanı Aziz Elaldı’nın annesi Sürme Elaldı için kurulan taziyeye binlerce kişi giderek taziye dileklerini iletti.

Edirne de tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş Aziz Eladı’ya cezaevinde yolladığı baş sağlığı mektubunda,

"Değerli dostum Aziz Eladı kıymetli Annenin vefatını üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet tüm aileye baş sağlığı ve sabır diliyorum. Şahsında halkımıza ailene selam sevgilerimi gönderiyorum" dedi

demirtas-tigris.jpg

Diyarbakır’da kurulan taziyede, Aziz Elaldı’yı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu telefon ile arayarak taziyelerini iletti.

Liderlerin yanı sıra İstanbul bağımsız Milletvekili Salim Ensarioğlu, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, çok sayıda DEM Parti ve CHP Milletvekili, Kulüp başkanlarının da Elaldı’yı arayarak başsağlığı dileğinde bulundukları öğrenildi.

Diyarbakır Kayapınar ilçesindeki taziyeye, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkanları Serra Bucak, Doğan Hatun, DEM Parti il yöneticileri, ilçe belediye eş başkanları, AK Parti Diyarbakır il Başkanı Raşit Ocak ve il yöneticileri, CHP il yöneticileri dahil çok sayıda kişi de taziyeye giderek başkan Elaldı’ya taziye dileklerini sundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum