Demirtaş: "Emek ve Özgürlük İttifak’ımız yola çıkıyor"

Demirtaş: "Emek ve Özgürlük İttifak’ımız yola çıkıyor"
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Emek ve Özgürlük İttifak’ımız yola çıkıyor. Bu yolda zorluklar olabilir ama umut da var. Bu yolun sonunda, hep birlikte yaşayacağımız güzel günler var" dedi.

TİGRİS HABER -Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan Demirtaş, ‘Emek ve Özgürlük İttifakı’nın yarın İstanbul’da düzenleyeceği tanıtım toplantısıyla ilgili afişi, avukatları aracılığıyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Demirtaş, paylaşımında şunları kaydetti:

"Emek ve Özgürlük İttifak’ımız yola çıkıyor. Bu yolda zorluklar olabilir ama umut da var. Bu yolun sonunda, hep birlikte yaşayacağımız güzel günler var. Emek ve Özgürlük İttifakı’nın kararlı yolcularına üstün başarılar diliyorum, yolumuz açık olsun. Bu gemi, limana mutlaka varacak."

Emek ve Özgürlük İttifakı; HDP, Türkiye İşçi Partisi (TİP), Emek Partisi (EMEP), Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP), Emekçi Hareket Partisi (EHP) ve Sosyalist Meclisler Federasyonu’ndan (SMF) oluşuyor. İttifak, yarın İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde yapacağı tanıtım toplantısıyla kuruluşunu kamuoyuna duyuracak. (Haber Merkezi)

demirtas-tigris.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.