Demirtaş'ın annesi ve babası kaza geçirdi

Demirtaş'ın annesi ve babası kaza geçirdi
Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi’nde Demirtaş’ın görüşüne giden ailesi, Çorlu yakınlarında kaza geçirdi. Kazada yaralanan Demirtaş’ın annesinin ve babasının hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

HDP Eş Genel Başkanları Temelli ve Buldan'ın, aileyi ziyaret etmek üzere hastaneye doğru yola çıktıkları öğrenildi.

Hakların Demokratik Partisi (HDP) önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın tutuklu bulduğu Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi’nde görüşe giden ailesi, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Arka tekerleğinin patlaması sonucu yağış nedeniyle aracın kontrolden çıkıp devrildiği öğrenildi.

demirtasin-anne-ve-babasi-kaza-gecirdi-2.jpeg

Edinilen bilgilere göre, kaza yapan aracın içerisinde Demirtaş’ın babası Tahir Demirtaş, annesi Sadiye Demirtaş, kayınpederi Mehmet Akkaya, kayınbiraderi Hüseyin Akkaya ve eniştesi Fesih Türkmen’in de olduğu belirtildi. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen Demirtaş’ın yakınlarının, kentteki 3 ayrı hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

HDP’den kaza açıklaması

Halkların Demokratik Partisi Basın Bürosu,kazaya ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Önceki dönem Eş Genel Başkanımız Selahattin Demirtaş'ı ziyaret için Edirne cezaevine gitmek için yola çıkan ailesi trafik kazası geçirmiştir. Kazada yaralanan aile üyeleri hastaneye kaldırılmış ve durumları iyidir. Kazadan sonra Eş Genel Başkanlarımız Pervin Buldan ve Sezai Temelli, Çorlu’ya doğru yola çıkmıştır.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.