DENİZ NAKİ'NİN TÜRKİYE MACERASI BİTTİ

DENİZ NAKİ'NİN TÜRKİYE MACERASI BİTTİ
PFDK, Türkiye'ye dönmeyeceğini açıklayan Deniz Naki'ye 3 yıl 6 ay hak mahrumiyeti ve bu cezanın da 3 yılı aşması nedeniyle futboldan sürekli men cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK),Türkiye'ye dönmeyeceğini açıklayan Deniz Naki'ye 3 yıl 6 ay hak mahrumiyeti ve bu cezanın da 3 yılı aşması nedeniyle futboldan sürekli men cezası verdi. Bu durumda Deniz Naki'nin TFF neznindeki lisansı iptal edilecek.

TFF para cezasını Amedspor'dan tahsil edecek

Almanya'da silahlı saldırı olayı ile gündeme gelen, geçtiğimiz günlerde güvenlik gerekçesiyle Türkiye'ye dönmeyeceğini açıklayan ve Türkiye'nin Afrin operasyonuna tepki gösterip PYD'ye destek açıklaması yapan futbolcu Deniz Naki'ye tarihi ceza geldi. PFDK'nin ömür boyu men cezası verdiği futbolcunun Türkiye'de futbol oynama ihtimali yasal olarak da kalmadı.

İdeolojik propaganda yaptığı gerekçesiyle PFDK'ya sevk edilen Deniz'e bu kapsamda 3 yıl 6 ay hak mahrumiyeti, sürekli hak mahrumiyeti ve 273 bin TL para cezası verildi.Deniz Naki'nin kulüple olan sözleşmesi fesh edilmediği için TFF para cezasını Amedspor'dan tahsil etmeye çalışacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.