Deplasman başarısızlığının faturası Dinçel’e

Deplasman başarısızlığının faturası Dinçel’e
Bu sezon deplasman maçlarında istediği sonuçları alamayan ve liderin 5 puan gerisine düşen Diyarbekirspor’da teknik direktör Selahattin Dinçel ile yollar ayrıldı. Kritik Altındağ Belediyespor müsabakasına takımı alt yapı antrenörleri hazırlıyor.

Deplasmanda Hayal Kırıklığı

3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk hedefiyle sezona hazırlanan, önemli transferler gerçekleştirerek güçlü bir kadro kuran Diyarbekirspor, iç sahadaki başarısını bir türlü deplasmana yansıtamayınca 9. hafta sonunda liderin 5 puan gerisine düşerek yarışta yara aldı.

İç sahada tüm maçları kazanmasına karşın deplasmanda 5 maçta sadece 4 puan toplayabilen Yeşil-Kırmızılı takım, çareyi her zamanki gibi teknik direktör değişikliğine gitmekte buldu. Deplasman karnesinin başarısız olmasından sorumlu tutulan teknik direktör Selahattin Dinçel ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Yeni Hoca Arayışları

Kulüpten yapılan açıklamada, Dinçel’in görevine karşılıklı anlaşmaya varılarak son verildiği ifade edildi.

Dinçel’in ayrılmasından sonra gözler yeni teknik direktör arayışlarına çevrildi. Bu konuda bir çok teknik adam ile görüşmeler yapıldığı ve hafta sonuna kadar yeni çalıştırıcının belli olmasının beklenildiği kaydedildi.

Cumartesi günü oynanacak Altındağ Belediyespor karşılaşmasına takımı alt yapı antrenörleri hazırlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.