Deprem Bölgesine özel Minikler Futbol Şenliği düzenlendi

Deprem Bölgesine özel Minikler Futbol Şenliği düzenlendi
Aralarında Diyarbakır’ın da bulunduğu Deprem etkilenen 11 İldeki çocukların motivasyonunu artırmak amacıyla Gaziantep’te 3 gün boyunca düzenlenen 120'ye yakın genç sporcunun katıldığı ‘Minikler Futbol Şenliği’ sona erdi.

TİGRİS HABER - Şenliğe TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, Gaziantep TÜFAD Başkanı İsmet Savcılıoğlu, Diyarbakır TÜFAD Başkanı Abdulsamet Karataş ve Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ile eski milli futbolcular katıldı.

Karakaş: "Tam ciddi bir dayanışma oldu"

Diyarbakır TÜFAD Başkanı Abdulsamet Karataş, Bu büyük organizasyonu düzenleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e ve Gaziantep TÜFAD İl Başkanı İsmet Savcılıoğlu'na teşekkür eden Karataş, “Bu tür etkinlikler ve organizasyonları Başta Diyarbakır ilimiz olmak üzere, Diğer illerimizde bulunan Belediyelerimizin Yapmasını Umut ediyorum”. Dedi

Diyarbakır’dan Fehmi Kalander ve Murat Yelimlieş’in nezaretinde 2002 doğumlu U12 genç takım sporcuları ile güzel müsabakalar gerçekleştirdiklerinin altını çizen Karataş, “Minik sporcularımız burada bulunan 120'e yakın genç kardeşlerimizle bir araya gelerek, koordinasyonlarını geliştirmeleri açısında birlikte sevgi, saygı ve paylaşım duygularını yaşamaları adına çok ciddi bir Minikler Futbol Şenliği oldu” dedi.

Şenlikte, 120'ye yakın Minik sporcuya TFF tarafından Milli Takım formaları ve çeşitli hediyeler ile birlikte spor malzemeleri, yiyecek ve giysi dağıtıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.