Derya Baykal: “Kamera önünü özlemişim”

Derya Baykal: “Kamera önünü özlemişim”
Her Perşembe Trendyol Instagram hesabı üzerinden ünlü isimlerin konuk olduğu “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” canlı yayın programının bu haftaki konuğu Derya Baykal oldu.

TİGRİS HABER -  Pandemiden ötürü endişeli olduğunu belirten Baykal, her şeye rağmen kendine iyi baktığını, yeni projeler üzerinde çalıştığını belirtti.

 “Setten çıkınca çok ağladım”

Yakın zamanda kızı Ferhan Şensoy ile birlikte bir dizide yer alan Derya Baykal, Vidinli’nin sahne mi canlı yayın mı sorusunu şu şekilde yanıtladı: “Çekimlerde çok zorlandım. Her gece setten çıktıktan sonra eve dönünce ben buraya, sahneye, kamera önüne aidim diye ağlıyordum. Tekrar kamera önünde olmak o kadar iyi geldi ki. Çok özlemişim. Dizide rol aldığım için çok mutlu oldum. Ama canlı yayının enerjisi de bambaşka. Hangi işi yaparsam sevgiyle yaptığım için diyorum ki canlı yayın ya da tiyatro olsun iyi ki bu işi yapıyorum.”

 “İlk paramla televizyon aldım”

Vidinli’nin ilk paranızı nasıl kazandınız sorusunu da yanıtlayan Baykal, “Konservatuardan mezun olduktan sonra Devlet Tiyatroları’na girdim. Oradan aldığım ilk parayla da anneme televizyon aldım” dedi.

Tarabya’dan Cihangir’e taşındı

Uzun yıllar yaşadığı Tarabya’dan Cihangir’e taşınan Baykal, kızlarına yakın oturmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtse de taşınma sırasında çok zorlandığını söyledi. Baykal, çok sayıda eşyasını ve kitabı vererek, hayatını küçülttüğünü sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.