Dicle Gençlikspor lideri devirdi, lider oldu

Dicle Gençlikspor lideri devirdi, lider oldu
Diyarbakır 1. Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Dicle Gençlikspor, deplasmanda lider Diyarbakır 1968 sporu yenerek liderlik koltuğuna oturdu. Onursal Başkan Cengiz Ayna, galibiyet nedeniyle oyuncuları kutladı.

TİGRİS HABER - Diyarbakır 1. Amatör Futbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Dicle Gençlikspor bu hafta deplasmana Diyarbakır 1968 spor ile karşılaştı. Maça etkili başlayan konuk takım oynadığı güzel futbolla sporseverlerin beğenisini topladı. Maça, kakak ve kovid tedavisi gören oyuncularından yoksun başlayan Dicle Gençlikspor sahadan 2-0 üstünlük ile ayrıldı. Bu galibiyetle Dicle Gençlikspor liderlik koltuğuna oturdu.

Ayna: Oyuncularımızı kutluyorum

Şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet elde eden oyuncularını tebrik eden Dicle Gençlikspor Onursal Başkanı Cengiz Ayna, “Sakat ve hasta olan oyuncularımızdan yoksun çıktığımız maçta oyuncularımız güzel bir oyunla maç ı kazanmasını bildi. Ligin namaglup olan takımımızı bu galibiyetten dolayı bir kez daha kutluyorum” dedi.

Öte yandan galibiyete imza atan oyuncular, maçı teknik heyete, rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Belediye Başkanı Felat Aygören ve Onursal Başkan Cengiz Ayna’ya armağan ettiklerini söyledi.

Bu arada Lider Dicle Gençlikspor bu galibiyetle puanını 17’ye çıkardı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.