Dicle Üniversitesi'nde polis merkezi mi kuruluyor?

Dicle Üniversitesi'nde polis merkezi mi kuruluyor?
DİYARBAKIR (DİHA) - Dicle Üniversitesi merkez yemekhanesinin üst katında bir süredir yapımı devam eden inşaatın polis noktası olacağı iddia edildi. İşçiler, inşaatın bulunduğu bölgeye sık sık polisleri geldiğini ve biten bölümleri kontrol ettiğini söyledi

Dicle Üniversitesi'nin merkezi yemekhanesinin bir üst katının arka kısmında 6 odalıbir  polis merkezi noktası yapılacağı ileri sürüldü. Tadilatı yapan işçiler ve yemekhane çalışanları, daha önce memur yemekhanesi olarak kullanılan kısmın boşaltılarak, merkezi polis noktası yapılacağını ileri sürdü. Üniversitenin alt kısmında polislere bir odanın tahsis edildiğini belirten işçiler ve öğrenciler, mekandaki tadilatın bitmesiyle polislerin buraya taşınacağını ileri sürdü. 


'Rektörlük sekreteri, ne inşaatı olduğunu bilmiyor mu ?' 

Konuya ilişkin sorulara direk cevap vermeyen Dicle Üniversitesi Rektörlüğü Genel Sekreterliği Sabri Eğilgün, Genel Sekreterlik Özel Kalemi aracılığıyla kısa bir açıklama yaparak; "Yemekhanenin üst katında devam eden inşaatın ne olduğunu bilmiyoruz. Rektörlük binamız oraya çok uzak olduğu için bu konuda bilgimiz yok" dedi. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.