Dicle Üniversitesi'nin yeni Rektörü Karakoç göreve başladı

Dicle Üniversitesi'nin yeni Rektörü Karakoç göreve başladı
Diyarbakır’da skandallarla gündeme gelen Dicle Üniversitesine atanan yeni rektör Prof. Dr. Mehmet Karakoç göreve başladı.

TİGRİS HABER - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Dicle Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Mehmet Karakoç, devir teslim töreniyle Prof. Dr. Talip Gül’den görevi devraldı. Rektörlük makamında düzenlenen törende karşılıklı iyi niyet ve başarı dilekleri sunuldu.

Üniversitenin rektörlük binasında düzenlenen törende konuşan Prof. Dr. Talip Gül, dört yıldır Dicle Üniversitesi Rektörü olarak görev yaptığını belirterek, 4 yıl boyunca üniversiteye, şehre ve ülkeye hizmet etmeye çalıştıklarını belirtti.

rektor-002.jpg

Prof. Dr. Mehmet Karakoç, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın önerileri ve Cumhurbaşkanının tensipleriyle rektörlük görevine atandığını belirterek, "Bugün geldiğimiz nokta akademi ve üniversitemiz için hizmet yarışında bir değişimden ibarettir. Dicle Üniversitesini bizler devralırken, aldığımız yerden daha yukarılara ve ilerilere taşıma hedefi içindeyiz. Bu doğrultuda ekibimizle birlikte güçlü bir şekilde çalışma gayretinde olacağımızın bilinmesini isteriz. Üniversitemiz bünyesindeki hocalarımızdan öğrencilerimize, görevli personelimizden çalışanlarımıza kadar herkesin; ama istisnasız herkesin hak ve hukukunu koruyacağız” dedi.

Rektör Karakoç, 4 yılı aşkın süre içerisinde yaptığı hizmetler, üniversiteye sağladığı ciddi katkılar için Prof. Dr. Talip GÜL’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum