Dikkat..Tribün Çökebilir

Dikkat..Tribün Çökebilir
Daha önce fırtından dolayı çöken ve maç gününe denk gelmediği için kimsenin zarar görmediği Seyrantepe Stadı tribünleri yine çökme tehlikesiyle karşı karşıya. Özellikle maraton tribün resmen alarm verirken, ilgili kurumların ve kulüplerin bu tehlikeye kar

Daha önce fırtından dolayı çöken ve maç gününe denk gelmediği için kimsenin zarar görmediği Seyrantepe Stadı tribünleri yine çökme tehlikesiyle karşı karşıya. Özellikle maraton tribün resmen alarm verirken, ilgili kurumların ve kulüplerin bu tehlikeye karşı çözüm üretmeleri isteniyor.

 

Geçen Hafta Tehlike Sinyali Verdi

Amedspor ve Diyarbekirspor’un maçlarını oynadığı Seyrantepe Stadı’nın tribünleri her an çökebilir ve insanların zarar görmesiyle sonuçlanacak facialar yaşanabilir. Yeni stat bitmeden eski stat yıktırıldığı için maçlarını burada oynamak zorunda kalan iki kulübün taraftarları ,tehlikeye dikkat çekerek bunu görmezden gelen ilgili kurumlara ve kulüp yönetimlerine veryansın etti.Geçen hafta oynanan Diyarbekirspor-Kırıkhanspor maçında maraton tribün ciddi korku yarattı,paniğe neden oldu.

 

Maçta Çökerse Kim Hesabını Verecek?

Portatif ve sacdan yapılan tribünler kalıcı ve dayanıklı şekilde inşa edilmediği için taraftar yoğunluğuna dayanamayarak çökme noktasına geliyor. Daha önce defalarca yapılan uyarılara ve fırtınadan dolayı bir kez da çökmesine rağmen kalıcı çözüm üretilmemesi tepki çekiyor. Daha önceki çökme maç gününe denk gelmediği için kimse zarar görmedi,peki maç sırasında çökme yaşanırsa ve insanlar zarar görürse bunun hesabını kim verecek?.

 

‘Elimiz Yakanızda Olacak’

Azrailler Grubu,tehlikeye karşı sessiz kalan kurumlara tepki gösterdi. Grubun sosyal medya hesabında yapılan açıklamada,”Bu kadar mı sahipsiz bu memleket? Bu şehrin yerel basını ve kurum idarecileri neden bu sese kulak vermiyorsunuz? Kimin sorumluluğundaysa bu stad büyük facia yaşanmadan kimse bu riski ortadan kaldıramayacak galiba.Daha önce belirtmemize rağmen çökmekte olan ve her maçta göçük oluşan maraton tribünü için yetkili kimseler gerekeni yapmadı ve yapmıyor.Orada oluşacak en küçük faciada ellerimizin yakanızda olacağını bilmelisiniz.Tek bir taraftarın burnu kanasa kurban ederiz sizi büyük taraftara” ifadeleriyle tehlikeye dikkat çekildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.