DİM-DER Başkanı Elaldı’dan DİSKİ’ye eleştiri

DİM-DER Başkanı Elaldı’dan DİSKİ’ye eleştiri
Diyarbakır İnşaat Müteahhitleri Derneği (DİM-DER) Başkanı Aziz Elaldı, alt yapı çalışmaları için müteahhitlerden harç ücreti alan DİSKİ'nin inşaat tamamlandıktan sonra sorumluluğunu yerine getirmeyerek müteahhitleri mağdur ettiğini söyledi.

TİGRİS HABER- Diyarbakır İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı (DİM-DER) Başkanı Aziz Elaldı'dan DİSKİ'ye "harç ücretini peşin aldığınız halde kendi sorumluluğunuzu İnşaat firmalarına yükletiyorsunuz " eleştirisi geldi.

Bu durumun sektörde sorun yaratarak işlerin aksamasına neden olduğunu belirten Elaldı, DİSKİ'nin İnşaat tamamlandıktan sonra alt yapı ve üst yapı ile ilgili görevini yerine getirmesi gerektiğini kaydetti.

Elaldı, "Bölgemizde yapım aşamasında olan inşaatlar İçin DİSKİ Genel Müdürlüğü ruhsat aşamasında yapılacak yerler için atık su temiz su kanalizasyon yapımı için müteahhit firmalardan harçlarını talep edip alıyor.Lakin inşaatlarımız bitme aşamasına gelince altyapının mümkün olan zamanda yetişmeyeceğini öne sürerek yapım İçin gerekli olan malzemeleri size temin edelim işlerin sorumluluğu ve işçiliği sizde olsun diyerek müteahhit firmalarımıza kendi işlerini yaptırıp oluşabilecek problemleri firmalarımıza yüklemeye çalışıyorlar. Firmaları ve sektörü ciddi anlamda mağdur eden bu hatadan dönülmelidir." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum