DİSİAD TİGRİS HABER’deydi

DİSİAD TİGRİS HABER’deydi
Tigris Haber Gazetesi’ni ziyaret eden DİSİAD yönetim kurulu başkanı Burç Baysal ve dernek üyeleri, gazetemizin Diyarbakır’ a taze bir soluk vereceğini ve kent hayatına güç kazandıracağını ifade etti…

Tigris Haber-Kuruluşundan buyana kısa bir süre geçen ancak yaptığı habercilikle Diyarbakır’da gündem oluşturan Tigris Haber gazetesi, birinci ayını tamamlarken  Diyarbakır’da en çok satan gazete konumuna yükseldi.

Tigris Haber gazetesini ziyaret eden DİSİAD yönetim kurulu başkanı  Burç Baysal ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, iş adamı  Hakan Buğdaycı  ile iş adamı Osman Akyıl, gazetemizin öncelikle  habercilik, sayfa mizanpajı  ve baskı kalitesi ile diğer yayınlardan ayrıldığını ve kalitesini ele alır almaz hissettirdiğini ifade ederek, yayın kurulunu tebrik ettiler.

Diyarbakır’dan kısa bir süre sonra bölgemizde de dağıtımı başlatılan ve bütün gazete tezgahlarında reel olarak yer alıp, parayla satılan tek bölge gazetesi olan Tigris Haber gazetesinin bu girişimini öğrendikten sonra şaşırdığını söyleyen DİSİAD yönetim kurulu başkanı ve diğer yönetim kurulu üyeleri,  ‘’Diyarbakır’ın ve bölgemizin kesinlikle böyle güçlü bir gazeteye ve dağıtım sistemine ihtiyacı vardı.  Gazeteniz aracılığıyla bölgemizde bazı konularda daha güçlü bir birlik oluşturularak kamuoyu meydana getirilebilir. Bölgenin yatırımcıları olarak sizden beklentimiz şehrimizin ve bölgemizin haklarını ve haklılıklarını sonuna kadar savunmanızdır. Oluşturacağınız kamuoyu ile daha güçlü olacağımıza inanıyoruz.  Sesimizi bölgeden Türkiye’ye yaymak görevi sizin olacak. Yolunuz açık olsun’  diye konuştular.

İşadamlarının ziyaretinin çok ince bir davranış olduğunu ifade eden yayın danışmanımız Mehdi Tanaman,’’ Sizlerin ziyareti bizi daha güçlü ve daha cesaretli yapacaktır. Bölge insanımızın haklarını savunurken bölge yatırımcılarımızın da yanımızda olduğunu bilmek bize güç ve enerji verecektir. Gazetemiz  ‘Kimsenin değil herkesin gazetesi ve Gerçeğin habercisi’  sloganlarıyla yayınına başladı. Bu iki slogan halkımıza ettiğimiz yemindir. Bundan asla geri adım atılmayacaktır.’’ Dedi.

disiad-2.jpg

disiad-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.