DİSKİ, Gazi Caddesinde temizlik çalışması yürüttü

DİSKİ, Gazi Caddesinde temizlik çalışması yürüttü
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nce başlatılan temizlik kampanyası çerçevesinde DİSKİ, Gazi caddesinde yağmur suyu ızgaralarında detaylı temizlik çalışması yürüttü

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - DİSKİ Genel Müdürlüğü, kentin en işlek caddelerinden biri olan Gazi caddesinde yağmur suyu ızgaralarında detaylı temizlik çalışması yürüttü.

whatsapp-gorsel-2024-04-27-saat-11-24-45-4e36bdce.jpg

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kent genelinde kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının temizlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Diyarbakır Sur ilçe sınırlarında yer alan, kentin en işlek caddelerinden biri olan Gazi caddesinde yağmur suyu ızgaralarında olası tıkanıklara ve kötü kokuların önüne geçmek için detaylı temizlik çalışması yürüttü.

whatsapp-gorsel-2024-04-27-saat-11-24-45-8582960c.jpg

600 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı temizlendi

10 kişilik, 2 ekip ve 1 vidanjör aracının görev yaptığı çalışmada Gazi caddesinin çift taraflı yağmur suyu ızgaralarının tamamı temizlendi. Toplamda 600 metrelik alanın temizliği 4 saatlik çalışmanın sonunda tamamlandı.

whatsapp-gorsel-2024-04-27-saat-11-24-44-acad78fd.jpg

Gazi caddesi, yağmur suyu ızgara hatlarında yapılan temizlik işleminde çıkarılan hafriyat ve atıklar bertaraf edilmek üzere Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çöp Depolama Sahası’na nakledildi.

DİSKİ Genel Müdürlüğü, yaptığı detaylı temizlik çalışmasının ardından Gazi caddesi esnafıyla yağmur suyu ızgaralarına atık atılmaması için bir görüşme gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.