DİSKİ, konteyner kenti inceledi

DİSKİ, konteyner kenti inceledi
Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Geçici barınma alanı konteyner kentin kanalizasyon sistemlerini kış öncesi her hangi bir olumsuzlukla karşılanmaması için incelemelerde bulunuldu

TİGRİS HABER - Ülke olarak asrın felaketi olarak nitelendirilen ve birçok ili etkileyen depremin yaraları sarılmaya devam ediyor.

Tüm Türkiye’de kurum ve kuruluşların bölgede çalışmaları devam ederken, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Ekipleri seferberliğini sürdürüyor.

DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, Depremzedeler için yapılmış olan konteyner kente kış gelmeden kış hazırlıklarına başlama talimatı verdi.

DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi, Talimatı üzerine Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri konteyner kente olası yağmur yağışlarının öncesinde ön incelemelerde bulundu.

Yağmur suyu ve kanalizasyon sistemi incelendi

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü olarak ekiplerimizle koordineli bir şekilde çalışarak konteyner kentin altyapısını mümkün olabildiğince hızlı bir şekilde tamamladık, elimizden gelenin en iyisi yapmaya çalıştık. Gerek içme suyuna erişimi sağlamak gerek atıksu hatlarını faaliyete geçirebilmek için insanüstü bir mücadele verildik. Bu gün ise kışın yaşanacak herhangi bir olumsuzluğa karşı içme suyu ve kanalizasyon sistemlerini incelemede bulunuyoruz. Vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmalarını önlemek için en kısa sürede gerekli tedbirleri hayata geçireceğiz dedi.(Diski Basın)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum