DİSKİ’de personel buluşması

DİSKİ’de personel buluşması
Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, Elektrik Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışan personellerle bir araya geldi,

TİGRİS HABER - Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürü Fırat Tutşi, Elektrik Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışan personellerle bir araya geldi, Tutşi, vatandaşlara yönelik hizmet kalitesini artırmak amacıyla personel ile buluşuyor, yol haritası belirliyor.

Elektrik Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışan tüm araç (vidanjör, kepçe, ekskavatör, kamyon, v.b) operatörleri ile atölye ve şantiye birimlerinde çalışan personellerle Resmi Plakalı araçların 2023 yılı faaliyetlerini değerlendirme, araçların titiz kullanılması, yakıt tasarrufu, performans arttırılması gibi konular ele alınarak 2024 yılı için daha etkin, verimli çalışma yapılması hususlarında DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi tarafından personellerle bir toplantı düzenlendi.

Özellikle altyapı ve içme suyu konularında teknolojiyi çok iyi takip etmeleri gerektiğine vurgu yapan Tutşi, tüm personelin bu konuda duyarlı olmasını ve gelecek yeniliklere kapılarının sürekli açık olduğunu söyledi.

Ziyaret sonunda kısa bir değerlendirmede de bulunan DİSKİ Genel Müdürü M.Fırat TUTŞİ, daha güçlü bir alt yapı için gayretle çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek, “Diski Genel Müdürlüğü olarak çeşitli birimlerinde çalışan mesai arkadaşlarımızla rutin olarak bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün de Elektrik Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı biriminde sahada çalışan görevli arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Kıymetli kardeşlerimizin istek ve önerilerini dinledik. Gecesini gündüzüne katarak ilimiz için çalışan tüm kardeşlerime teşekkür ederim. Rabbim kaza ve belalardan korusun” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum