Diyar Fatsay’ı düşünüyor

Diyar Fatsay’ı düşünüyor
Sezonun son maçında Fatsa Belediyespor’u konuk edecek olan Diyarbekirspor’da tek hedef 3 puan olarak belirlendi.

TFF 3. Lig 3. Grup Takımlarından Diyarbekirspor’da teknik direktör Özcan Gökçeoğlu, Fatsa Belediyespor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gökceoğlu, sezonun son maçına galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını belirtti.

Gökçeoğlu, şöyle dedi:

 “Kendi sahamızda yapacağımız ligin son maçından 3 puanla ayrılmayı planlıyoruz. Hazırlıklarımızı da bu yönde sürdürüyoruz. Özellikle son haftalarda elde ettiğimiz puan ve ortaya koyduğumuz başarılı oyunumuzu küme düşme tehlikesi yaşayan Fatsa Belediyespor karşısında da sürdürmek istiyoruz.”

Yönetim kurulunun kararı nedeniyle birçok futbolcuyla yollarını ayırdıklarını vurgulayan Gökçeoğlu, “Oyuncularımızın büyük bir bölümüyle yollarımızı ayırdık. Yönetim kurulumuzun kararıyla gerçekleşen bu küçülme nedeniyle, birçok maça eksik çıktık. Ama kadroda yer alan tüm futbolcularımız canla başla mücadele ettiler. Diyarbekirspor’un başarılı olması için mücadele ettiler. Zaten son haftalarda elde edilen puanlarda ortada. Yani iyi yoldayız. Bu tabloyu son maçımıza da yansıtmak istiyoruz. Hedefimiz kendi sahamızda yapacağımız sezonun son maçından galibiyetle ayrılmaktır. İnşallah bunu da başaracak ve bize inanları mutlu edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.