Diyar güldürdü, sıra Amed’te

Diyar güldürdü, sıra Amed’te
Diyarbekirspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atlamasıyla sevinen Diyarbakırlı sporseverler, bir zafer de bugün Amedspor’dan bekliyor.

Amedspor, saat 17.00’da başlayacak ve A Spor’dan canlı yayınlanacak maçta deplasmanda Balıkesirspor’la karşılaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası üçüncü eleme turunda Samsunspor’u önceki gün 1-0 yenen Diyarbekirspor,adını bir üst tura yazdırmıştı. Bu gelişme, son zamanlarda başarıya hasret kalan bölgedeki sporseverlerin yüzünü güldürdü. Bugün ise Amedspor, kupada önemli bir sınav verecek. Geçmiş yıllarda kupada çeyrek finale kadar yükselmesi ve Galatasaray, Bursaspor başta olmak üzere Süper Lig takımlarını devirmesiyle istim üstüne çıkan Amedspor, bugün 1.Lig ekibi Balıkesirspor Baltok’a misafir olacak.

Kafile dün Balıkesir’e gitti

Maddi kriz yüzünden iki gün boyunca idmana çıkmayan futbolcular, dün uçakla İzmir’e ve oradan da karayoluyla Balıkesir’e geçti. Sakat olan Ercan Çapar ve kırmızı kart cezalısı Muhammed Yılmaz, bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek.

Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemi Kutluhan Bilgiç yönetecek. Maddi sorunları şimdilik bir kenara bırakıp kupa maçına odaklanan Amedspor,bugünkü maçtan sonra Balıkesir’den Uşak’a geçerek Pazar günü bu defa ligde Utaş Uşakspor’la karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.