Diyar'a dev sponsor

Diyar'a dev sponsor
Diyarbakırspor A.Ş'ye yurtdışında yaşayan Diyarbakırlı bir iş adamından önemli bir sponsorluk desteği geliyor. Başkan İlhanlı,"Söz konusu şirketle anlaştık. Bir kaç güne kadar açıklayacağız." dedi.

AVRUPA'DA FAALİYET GÖSTERİYOR

Borç batağından dolayı kapanma aşamasına gelen eski Diyarbakırspor ve Yeni Diyarbakırspor'un birleşmesinden meydana gelerek Diyarbakırspor'un misyonunu devam ettiren Diyarbakırspor A.Ş'ye yurt içindeki hemşerilerinden gelmeyen destek yurtdışından geldi. Hollanda başta olmak üzere avrupanın bir çok ülkesinde ticari faaliyet gösteren önemli bir firmadan sponsorluk desteği gelirken,forma reklamı şeklindeki bu destekle kulübe önemli miktarda parasal destek sağlanması amaçlanıyor.

'BERABER AÇIKLAMA YAPACAĞIZ'

Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı, söz konusu grupla anlaştıklarını belirterek,"Bir kaç güne kadar onlarla beraber ortak açıklama yapacağız. Böylece benim şahsi olarak maddi yüküm de hafifleyecek. Çünkü şu ana kadar bizim verdiğimiz paralarla kulüp ayakta kalıyor. Hedefimiz her yıl lig çıkmaktır. Başarılı oldukça böyle destekler devam edecektir.Yurtdışında yaşayan hemşerilerimiz bu konuda duyarlı." dedi.

HAZIRLIK MAÇLARININ PROGRAMI

Bu arada Diyarbakırspor A.Ş'nin oynayacağı hazırlık maçlarından 2'sinin programı belli oldu. Antalya'da kamp çalışmalarına devam eden Yeşil-Kırmızılı takım,8 Ocak'ta Giresunspor ve 13 Ocak'ta da Eyüpspor'la karşılaşacak.

Öte yandan teknik direktör Hıdır Akbaş'ın yardımcı antrenörlüğünü Öner Piroğlu (Kaleci antrenörü) ve Turgut Özel'in yapacağı açıklanırken,rakip takımları izleyecek antrenörün daha sonra belirleneceği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.