Diyarbakır 16 Tarım il Müdürünü ağırladı

Diyarbakır 16 Tarım il Müdürünü ağırladı
16 Bölgenin Tarım ve Orman İl Müdürleri Diyarbakır’da toplandı. Bölge İl Müdürleri, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve teknik elemanların katılımıyla Etkiyap izleme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde gerçekleşen bölge toplantısına Hakkâri, Şırnak, Kilis, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri, Tunceli, Malatya, Elazığ, Bingöl, Diyarbakır, Adıyaman, Batman, Mardin Şanlıurfa illeri katıldı.

Etçi ve Kombine Irkların Suni Tohumlama Uygulamaları ile Yaygınlaştırılması Projesi kapsamında ETKİYAP izleme ve değerlendirme toplantısı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

tarim-mudurlugu-bilgi-1.jpg

Tarım ve Orman Bakanlığı Islah ve Geliştirme Daire Başkanı Adem Bölükbaşı ile konusunda sorumlu bakanlık personellerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı iki grup olarak düzenlendi. Sabah yapılan oturuma Hakkâri, Şırnak, Kilis, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri, Tunceli illeri, öğleden sonra yapılan oturuma ise, Malatya, Elazığ, Bingöl, Diyarbakır, Adıyaman, Batman, Mardin Şanlıurfa illeri katıldı.

Proje kapsamında her il 2015’ten bu yana yaptığı suni tohumlama sayısını, suni tohumlamadan doğan buzağı sayısını, ayrılan bütçenin ne şekilde kullanıldığını paylaşırken çalışmanın hangi koşullarda yapıldığına ve yaşanılan güçlüklere değinerek önerilerde bulundu.  (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.