Diyarbakır 1903 Kartalspor, liderliği kaptırmadı

Diyarbakır 1903 Kartalspor, liderliği kaptırmadı
Diyarbakır 1'nci Amatör ligi 3'ncü haftasında B grupta oynanan ligde 9 puanla lider durumda olan 1903 Diyarbakır Kartalspor Diyarbakır Çamlıca Gençlik spor'u 4-0 lik net bir skorla geçerek, liderliğini korudu..

TİGRİS HABER - 1'nci Amatör kümede B grupta mücadele veren ligde 9 puanla lider durumda olan 1903 Diyarbakır Kartalspor, Diyarbakır Çamlıca Gençlik spor'u 4-0’lık net bir skorla geçerek, liderliği Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi spor'a kaptırmadı.

Maddi destek şart

1903 Diyarbakır Kartalspor Kulüp Başkanı ve Kulüp Antrenörü Adil Altındağ, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamasında, "3 yıldır bu Kulübün hem Başkanlığını hem de Antrenörü olarak görev yapmaktayım. Amacımız buradaki gençlerimize ağabeylik yaparak kötü alışkanlıklara girmemeleri adına büyük çaba içinde mücadele ediyoruz. Diyarbakır Amatör spor kulüpleri maddi imkânsızlıklar nedeniyle çok büyük sıkıntılar çekmektedir. Kulüp olarak ne Halk eğitimlerden nede başka bir yerden sponsor desteği olmayan bir kulübüz. Bütün masrafları kendi cebimizden bir yere kadar yapabiliriz bu konuda Diyarbakır Amatör spor Kulüpleri maddi ve aynı desteklerin ihtiyacı vardır” dedi.

Derbi maç Çarşamba günü

Ligde 9 puanla, Averajla lider durumda bulunan 1903 Diyarbakır Kartalspor 31 Aralık 2024 Çarşamba günü Saat: 19.00' da Vali Ahmet Cemil Serhatlı Sahasında, ligde 9 puanla ikici sırada yer alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Derbi karşılaşmasına çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum