Diyarbakır 1903 Kartalspor Amatör B Grup şampiyonu

Diyarbakır 1903 Kartalspor Amatör B Grup şampiyonu
Diyarbakır Aktepe A.Ş 1'nci Amatör Ligi B Grupta Play- Off'lara kalma mücadelesi veren ve ligin başından beri liderliğini sürdürmeyi başaran Diyarbakır 1903 Kartalspor, 67 puan ve bir maç eksiğine rağmen ligi şampiyon olarak tamamladı.

Özel Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Aktepe A.Ş 1'nci Amatör ligi B grupta mücadele eden ve ligin başından beri, çok iyi performans sergileyen Diyarbakır 1903 Kartalspor, bir maç eksiğine rağmen, 67 puanla ligi şampiyon olarak tamamladı.

Ligi şampiyon olarak tamamlayarak Play-Off'lara kalma başarısını elde eden,1903 Kartal spor bir maç eksiyle ligde oynadığı 25 maçtan 22 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak, 67 puanla ligi ilk sırada şampiyon olarak tamamlarken, Play-Off'lara kalmayı başardı.

screenshot-1.pngAltındağ: Şampiyonluk gururunu yaşıyoruz

Diyarbakır 1903 Kartalspor Kulüp Başkanı ve Kulüp Antrenörü Adil Altındağ, Tigris Haber'e yaptığı açıklamada; "3 yıldır bu Kulübün hem Başkanlığını hem de Antrenörü olarak görev yapmakta olduğunu ve Sezon başında bugüne kadar 25 haftadır ligde lider olarak sezonun sonuna şampiyonlukla taçlandırmanın gururunu ve mutluluğunu tüm ekip olarak yaşadık. Play-Off gruplarına katılmayı zaten 6 hafta öncesinden garantileşmiştik. Ama şampiyonluk ayrı bir gurur ve şimdi biz bunu yaşıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.