Diyarbakır 1903 Kartalspor, ilk devre lideri

Diyarbakır 1903 Kartalspor, ilk devre lideri
Diyarbakır 1'nci Amatör liginde B grupta mücadele eden lider 1903 Diyarbakır Kartalspor, konuk olduğu Diyarbakır Ankaspor’u 6-3’lük net bir skorla geçerek, ligin ilk devresini lider olarak tamamladı.

Özel Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Sezonun ilk devresinin son karşılaşmasında Diyarbakır Ankaraspor’u 6-3’lük net bir skorla mağlup eden 1903 Diyarbakır Kartalspor, 33 puanla devreyi lider tamamladı.

1903-diyarbakir-kartalspor-2.jpeg Altındağ, ‘Lider olmak güzel’

Lider 1903 Diyarbakır Kartalspor Kulüp Başkanı ve Kulüp Antrenörü Adil Altındağ, “Öncelik sezonun ilk devresini lider olarak tamamlamak zorda olsa güzel oldu. Başta bu başarının mimarları olan sahada canla, başla mücadele eden sporcu kardeşlerime ve emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

‘Kendi öz kaynaklarımızla mücadele veriyoruz’

3 yıldır takımın başkanlığını ve antrenörlüğünü yaptığını belirten Altındağ, kendileri gibi diğer takımlarında maddi sıkıntı yaşadığını, zor şartlarda maçlara çıktıklarını ifade etti.

1903-diyarbakir-kartalspor-1-003.jpegAltındağ şöyle dedi;

“Ligin ilk yarısında oynadığımız 13 maçın 11 ini kazandık. Kaybettiğimiz iki müsabakada 2 yardımcı hakeminin tecrübesiz ve yetersiz kararlar veren aday hakemlere denk geldik. Bu hakemlerin tribün baskısı sonucu doğru kararlar veremedi, basit hatalardan dolayı 2 müsabakada 6 puan kaybetmemize sebep oldular. Saha içinde ise kartların yanlış çıkması veya verilmemesi gibi yanlış kararlar sonucunda en iyi 2 oyuncumuzun sakatlanıp oyunu terk etmesine de sebep oldular. Bunların ikinci devrede olmaması en büyük dileğimizdir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.