Diyarbakır 1903 Kartalspor rakip kaleye, tam 9 gol attı

Diyarbakır 1903 Kartalspor rakip kaleye, tam 9 gol attı
Diyarbakır 1'nci Amatör Ligi A-B Grup müsabakalarının gikinci devresi Cumartesi günü başladı. B Grup Lideri Diyarbakır 1903 Kartalspor, deplasmanda karşılaştığı Diyar21spor'u 9-2 yendi.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Aktepe A.Ş. 1'nci Amatör Küme A ve Grup maçlarının ikinci devre maçları 27 Nisan Cumartesi günü oynanan karşılaşmalarla başladı. 1'nci Amatör Lig B Grup Lideri Diyarbakır 1903 Kartalspor, deplasmanda oynadığı Diyar 21spor'a gol olup yağdı. Deplasmanda oynamasına rağmen rakip kaleye 9 gol atmayı başaran lider Diyarbakır 1903 Kartalspor, kendi kalesinde de 2 gol gördü.

diyarbakir-kartalspor.jpg

Diyarbakır AKTEPE A.Ş 1'nci Amatör ligi B grupta lider olarak tamamlayan, Diyarbakır 1903 Kartalspor ligin ikinci devresinin açılış karşılaşmasında konuk olduğu Diyar 21 spor'u 9-2'lık farklı skorla yenerek liderliğini korudu. Diyarbakır Kanaryaspor ve Dicle Gençlik takımlarının ligden ihraç edilmesi nedeniyle bu iki takımın rakibi olan ve Play-Off mücadelesi veren Lice Gücüspor ve Öz Diyar Gençlikspor takımları da 3 -0 hükmen galip sayıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.