Diyarbakır Amatör liginde bir maçta tam 11 gol atıldı

Diyarbakır Amatör liginde bir maçta tam 11 gol atıldı
Diyarbakır 1'nci Amatör ligi A grup karşılaşmalarında Diyarbakır Seyrantepe idmanyurdu spor Özbek Budakspor'u 11- 0 gibi farklı bir skorla yendi.

TİGRİS HABER - Ligde orta sıralarda yer alan Diyarbakır Seyrantepe idmanyurdu spor Vali Ahmet Cemil Serhatlı sahasında karşılaştığı Özbek Budakspor'u 11-0 gibi büyük bir farkla geçerek, ligde ilk galibiyetini aldı.

1.Amatör liginde Mücadele Eden Diyarbakır Seyrantepe İdmanyurdu spor kulüp Antrenörleri Hacı Aktaş ve Fırat Yavuz maç sonrası yaptıkları ortak açıklamalarında, "Bugün oynadığımız Özbek Budakspor karşılaşmasında 11-0 gibi büyük bir skorla ligde ilk galibiyetimiz aldık" maçın başından sonuna kadar üstün olan taraf bizdik. Hedefimiz doğrultusunda genç ve yeni bir ekibimiz. ligde şampiyonluk yarışında bizde varız. Amacımız 1 Amatör ligine iyi bir futbol oynayarak lige damga vurmak istiyoruz. Bize her zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Dengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dengiz'e ve Metin Dengiz'e Teşekkür ederiz.

İki aynı puanlı takım karşı karşıya.

31 Aralık 2024 Çarşamba günü Saat:13.00' de Vali Ahmet cemil Serhatlı Sahasında Diyarbakır Seyran tepe idman yurdu Diyarbakır FK spor ile karşı karşıya gelecek, iki Takımında ligde 3'er puanı bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.