Diyarbakır Amatör liginde gol rekoru: 6 takım tam 605 gol attı

Diyarbakır Amatör liginde gol rekoru:  6 takım tam 605 gol attı
Diyarbakır Aktepe A.Ş 1’nci Amatör ligi 2023-2024 futbol sezonun kapandı.

Şehmus Kızılaslan - Özel Haber

TİGRİS HABER - A ve B grubunda mücadele eden ve Play-Off’lara kalma başarısı elde eden 6 takım toplamda rakip filelere 605 gol kay dederken , Kendi kalelerinde ise 474 gol gördü.

Diyarbakır 1’nci Amatör kümede Play-Off’lara kalan Diyarbakır İdman yurduspor, Diyarbakır Sağlıkspor, Diyarbakır Gökkuşağı spor, 1903 Kartal spor, Licegücü spor ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi spor, 6 rakip kalelere toplam 605 gol atarken , kendi kalelerinde ise 474 gol gördü.

Amatör ligi A grupta ;
Diyarbakır 1’nci Amatör kümede A grubunda mücadele eden ve son maçta aldığı farklı galibiyetle averajla Play-Off’lara yükselme başarısını elden eden, Sağlık spor 113 gol ile en çok gol atan takım olurken Diyarbakır Gökkuşağı Spor, Ligde oynadığı 26 karşılaşmadan toplamda rakip filelere 105 gol atarak ligin en fazla gol atan takım olurken, ligde kümeye düşen takımlardan Özbek Budak spor ise ligde 144 gol yiyerek, en fazla gol yiyen takım oldu. Aynı grupta mücadele eden ve Play-Off’lara kalan Diyarbakır Sağlık spor ise 18 golle ligin En az gol yiyen takım oldu.

Amatör ligi B grupta ;
Diyarbakır 1’nci Amatör kümede B grubunda mücadele eden ve Ligi şampiyon olarak tamamlayan , Diyarbakır 1903 Kartal spor Ligde oynadığı 26 karşılaşmadan toplamda rakip filelere 97 gol atarak ligin en fazla gol atan takım olurken, ligde kümeye düşen takımlardan Diyar 21 spor ise ligde 101 gol yiyerek, en fazla gol yiyen takım oldu. Aynı grupta mücadele eden ve Play-Off’lara kalan Licegücü spor ise 13 golle ligin En az gol yiyen takım oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum